Contact opnemen

Ik ben zeer open en ben blij om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden. In de tussentijd, als je meer wilt weten over de strikjes in het algemeen en als je denkt dat ik verkeerd ben of een beter idee hebben, vertel het me alsjeblieft.

Als je lid wilt worden van onze lijst met gebruikers, vul dan het volgende formulier in. Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord wilt laten bijwerken, u dat hier doen. De enige beperking is dat de gebruikersnaam even lang moet zijn. Als je geen login hebt voor je forumaccount, kun je contact met mij opnemen met de details. Ik zal u een paar vragen stellen over uw account, en wanneer u al deze vragen hebt beantwoord, zal ik u laten deelnemen. Vul alle informatie in en vergeet niet om je e-mailadres, je gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Ik neem contact met u op via e-mail. Dus als je een forumaccount of login hebt, neem dan deel aan de lijst.

Onthoud altijd dat uw vragen niet beantwoord mogen worden. Als uw vraag is een probleem voor mij, zal ik het antwoord, maar ik heb misschien geen antwoord voor je. In dit geval moet je wachten tot er een antwoord komt. Om uw vraag te kunnen beantwoorden, moet ik contact opnemen met de persoon die de vraag heeft gesteld. Daarom heb ik je e-mail nodig.

U krijgt ook een reactie op een aantal berichten. In de tussentijd, hier is mijn antwoord. Allereerst wil ik duidelijk maken dat de naam "vlieg-vergelijk24" niets te maken heeft met het feit dat ik in Amsterdam woon of dat ik schrijver ben. Ik ben een gewone Nederlander, woonachtig in een stad aan de westkust. Het is niet precies waar ik zou kiezen om te schrijven als ik mijn zin had, maar dat is wat de naam van de blog doet.

Opening Hours