Dankzij ons testlaboratorium hebben we veel goede vriendschappen gesloten met andere merken. Dus we hebben niet het gevoel dat we alleen zijn als het gaat om strikjes. Ik hoop dat dit een nuttig overzicht is.

Geplaatst door TheBriefestBowtie, 24. Maart 2017 Strikjes zijn een van de belangrijkste aspecten van ons dagelijks leven. We willen er zo goed mogelijk van genieten, maar we hebben wel grenzen. Er zijn bepaalde dingen waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van een vlinderdas. Een van die dingen is een prijs, evenals de mogelijkheid om het te veroorloven. En dit is de eerste keer dat we gaan delen met u een aantal tips die u kunnen helpen de juiste beslissing te nemen bij het winkelen voor een vlinderdas. Dus laten we beginnen met de basis! Hoeveel verschillende soorten bogen kun je in je kast passen? Ik kan er drie bedenken: Classic, Sport en Trendy.

We volgen dit met de volgende waarden in onze testen en herziening: We nemen ook geen "sham" metingen of de resultaten van "nep" tests. In het geval van een niet-validen "test" proberen we altijd de resultaten te reproduceren, indien mogelijk. Onze resultaten worden altijd ondersteund door onze eigen resultaten in ons lab, of door externe peer review of door onze eigen gegevens wanneer er geen andere manier is om onze punten te bewijzen. Ons doel is om onze lezers de best mogelijke en meest actuele informatie te geven, en dat nemen we zeer serieus. We houden u altijd op de hoogte van wat nieuw is met strikken, en de nieuwste trends in de wetenschap. Als we iets nieuws hebben, laten we het je onmiddellijk weten. In feite is het ons doel om de inhoud van deze blog bijgewerkt en zo up-to-date mogelijk te houden, zo vaak mogelijk. Je zult nooit twijfelen over wat we hier doen, en we doen ons best om je op de hoogte te houden van alle dingen strikjes.

We kunnen die informatie nu veel beter met u delen. Deze blog serie is bedoeld om u de beste kennis in termen van de vlinderdas industrie, en een paar tips om het proces gemakkelijker en transparanter te maken.

Vóór het internet Voordat je met een vlinderdas gaat werken, moet je weten waar je mee te maken hebt. Het is belangrijk om te weten dat strikjes zijn een handgemaakt kledingstuk, en ze komen in alle verschillende vormen en stijlen. Er is een hele reeks stijlen en materialen, waarvan sommige comfortabeler zijn, terwijl andere veel moeilijker kunnen worden gemaakt. Het eerste ding om te begrijpen is dat de stijl van strikjes die u kiest om te kopen is belangrijk, omdat het van invloed op hun duurzaamheid. Als u kiest voor een vlakte weefsel, zult u merken dat u een minder duurzame vlinderdas in de toekomst, als gevolg van de materialen die werden gebruikt om ze te maken. Enkele van de basissoorten strikjes die kunnen worden gekocht zijn: De eenvoudige vlinderdas: U vindt een vlakte weefsel in de meeste winkels.

Je zult altijd weten of we de waarheid vertellen. En we houden je gegevens niet in ons bestand.

De naam van ons bedrijf is Vliegvergelijk24. Nederland. We zijn een zeer klein bedrijf en het kostte veel werk en middelen om dit samen te stellen. Ik ben echt blij dat je van onze producten en waarderen hun kwaliteiten. We zijn altijd open en toegankelijk in onze forums, Facebook en Twitter. Er zijn geen betaalde advertenties, en we hebben niet geprobeerd om u te misleiden. En stuur me gerust een tweet, e-mail of een reactie. Het is mij een genoegen! In 2015 maakten we onze eerste winst! Bedankt allemaal voor jullie steun! We willen iedereen bedanken die ons geholpen heeft. Zonder jou was dit onmogelijk geweest. We zijn ook trots om aan te kondigen dat ons product nu beschikbaar is bij Amazon, en al onze nieuwe modellen zijn beschikbaar op Amazon UK en Amazon Duitsland.

Dus we zullen je gids zijn, te beginnen met de basis. Hier vindt u onze favoriete goedkope en vrolijke vlinderdas kleuren. U ook enkele van onze topaanbevelingen zien.

Een perfect paar casual strikjes moet iets over hen die u zult genieten van het dragen voor de komende jaren. Daarom is onze aanbeveling van kleur zo belangrijk. Dat betekent niet dat je nodig hebt om de nieuwste versie van elk merk te kopen. Kies liever een kleur die gemakkelijk te dragen is en op zijn minst semi-transparant (of zwart) is. Op die manier kun je een look krijgen die op zijn minst matig casual is, maar nog steeds comfortabel. Om de perfecte kleur te vinden, kijk voor het volgende. 1. Voor een ondoorzichtige vlinderdas, vind je een kleur die je comfortabel voelt dragen naar een feestje. Als je in de markt voor een vlinderdas die niet 100% ondoorzichtig, vragen over een semi-ondoorzichtige optie die ongeveer een achtste van een inch, of minder.