Ik wilde dit altijd al doen omdat het idee van strikjes zo spannend voor me was.

Ik wil een vlinderdas voor je maken die u en uw familie van grote dienst zal zijn. We maken een zeer traditionele stijl en we willen ervoor zorgen dat het perfect op u past. Er is een eenvoudige en elegante manier om dit te doen. Er zijn zoveel manieren om het te doen, dus laten we deze eenvoudig en eenvoudig maken. We gebruiken de eenvoudige en eenvoudige methode om dit te maken. Voor deze bogen, kunnen we gebruik maken van veel verschillende kleuren en stijlen om deze bogen te maken. Deze vlinderdas is niet de perfecte boog, het is gewoon degene die het beste werkt voor mij. Hiervoor gebruik ik twee verschillende kleuren, dus het past bij uw behoeften en stijl. Hiervoor gebruik ik alleen zwart, dus het is perfect voor die mensen die proberen om zwarte stropdassen te dragen. En natuurlijk, deze zijn gewoon

Op social media vind je mij bij mijn echte naam: Daan Smits (das smits op twitter).

Het laatste jaar heb ik gevolgd de mode van strikjes en hoe ze te dragen. Ik heb mensen bekeken en ik heb geschreven over hoe ze eruit zien, hoe ze in de hand passen en waar ze van gemaakt zijn. Ik heb zelfs wat vlinderdas geïnspireerde kleding! De reden waarom ik besloot om deze blog te maken is om deze informatie te delen met iedereen en dat is waarom je het lezen van deze blog! Ik zal niet proberen alle details van vlinderdas mode te dekken, maar ik zal de basis uitleggen. Vlinderdas is een symbool van respect en een herinnering aan plicht, dus je moet het belang van dit symbool te begrijpen. Wanneer je een vlinderdas draagt, toont u respect voor de persoon voor u, voor uw landgenoten, voor onze grote geschiedenis en voor de toekomst van deze planeet.

Ik heb veel ervaring, want ik ben een professionele vlinderdas maker en ik hou ervan om andere mensen te laten zien hoe strikken te maken. Ik ben de auteur van deze blog, maar het is geschreven door mijn persoonlijke mening dus gelieve me niet aanklagen voor enige vorm van inbreuk.

Ik heb deze blog in 2013 gemaakt om een leermiddel voor mezelf te zijn en om anderen te helpen. Ik was moe van dezelfde oude tutorials en dus heb ik besloten om een blog die gratis tips en video's over hoe de best mogelijke strikken te maken, en ik wil zien hoe andere mensen doen. Tot nu toe heb ik meer dan 400 berichten en hebben geschreven over een heleboel verschillende onderwerpen. Ik heb er nogal wat moeite in gestoken, dus geniet alsjeblieft.

Ik hoop dat u deze blog nuttig vindt, en u ook na uw eigen tips op de blog als je wilt. Als je vragen of feedback hebt, neem dan gerust contact met mij op.